Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Thursday, 10.29.2020, 10:54 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

 1. ГОТОВО :) ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ПЕЧЕЛИМ БЕЗПЛАТНО БИТКОЙНИ :)

 2. НАТИСНЕТЕ МЕНЮТО FREE BTC

 3. Кликнете върфу бутона ROLL за да почнете да печелите Биткойни безплатно !

 4. Вие вече сте спечелили първите си безплатни биткойни , от таблицата можете да видите числата и съответната печалба до тях !
  Допълнително при всяко "ролване" вие печелите и два безплатни лотарийни билета и две бонус точки ( може да ги обменяте в награди )

 5. След като натиснете  ROLL, ще ви се падне число между 1 и 10000.

 6. В моя случай ми се падна числото 879, което отговаря на 403 сатошита или (0.00000403 биткойна)

 7. Отдолу виждате след колко време може пак да играете (един път на час може макс)

 8. Отбележете Play sound.... за да ви изписка компютъра, когато времето изтече

 9. В светлосинята табличка отгоре може да видите колко ще спечелите според числото, което ви се падне

 10. Наградите се менят според цената на биткойн, като най-голямата (ако изтеглите 10,000) се равнява на $200 според моментната цена на биткойн.

Допълнително, има още възможности да се печелят допълнително Биткойни с играта  ( играйте HI-LO ) , дори сайта ви дава лихва на вашите Биткойни в размер на  4.08% годишна лихва ( EARN BTC ).

 

Нека да разгледаме следващото меню MULTIPLY BTC

Стратегията за получаване на голяма печалба е различна за всички. Някой активно участват в лотарията, купуват билети, някой играят играта HI-LO ,други се възползват от всичките екстри на сайта.

 

Играта HI-LO  , прилича на онлайн казино.

 

Можете да използвате баланса на сметката за играта. Това означава, че можете да играете и да получите безплатно  bitcoins. Можете да играете в два режима: AUTO BET - автоматично и MANUAL BET - ръчно залагане. Максималният залог е 20 Биткойна, а минималният е само 0.00000001 Биткойна . Играта е много проста за разбиране.

 Освен това за всеки 0.00000500 БТК, участващ в залозите, ще получите 1 лотариен билет и 1 бонус точки.  Много хора се възползват максимално от предоставените възможности и трупат десетки хиляди лотарийни билета и точки който в последствие ги обръщат в Биткойни и печелят големи награди !

 

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz