Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 3:01 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Сигурно рекламите в ClixSense ви се струват малко на брой . Освен гарантираните, в произволно време през деня се появяват още няколко десетки реклами. Кликането върху тях обаче е много трудно, защото те са активни за кратък период от време. Ако проверявате акаунта си през час, сигурно ще попаднете на някои от тях, но не на всички.

Решението на този проблем е ClixSense Toolbar. Това е добавка към Интернет браузъра ви, която следи в реално време дали са налични нови реклами за кликане в ClixSense. Така няма да изпуснете нито една реклама и ще увеличите печалбата си. ClixSense Toolbar се разполага под адресната лента на браузъра и дава информация за текущия ви баланс, известява ви при наличие на нови реклами, дава достъп до социални мрежи като Facebook и Twitter, чрез него дори може да слушате радио или да играте онлайн игри.

За да инсталирате ClixSense Toolbar, кликнете върху Toolbar в горната част на страницата на ClixSense, след това върху бутона Free Download и следвайте инструкциите за инсталация. Поддържат се най-популярните интернет браузъри.

След инсталацията може да настроите Toolbar-a от опциите на браузъра. Например може да изключите всички ненужни екстри и да го оставите да изобразява само баланса ви и наличните за кликане реклами. Ако се появи нова реклама, вие веднага ще забележите това в полето My Clix Ads. Кликнете върху този надпис, за да влезете директно в профила си в ClixSense и да видите рекламата.

Вижте визуално как изглежда  ClixSense Toolbar

 

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz