Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 4:41 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Clixsense плаща по няколко начина:

- Чрез Paypal
- Чрез Payza
- Чрез Liberty Reserve
- Чрез чек (истински, банков чек, доставен до Вас по пощата)

Причината, поради която не съм добавил Payza и Liberty Reserve е начините на работа с тях.

Payza има по-висока такса за теглене от Clixsense (с по-ниска граница, но за суми от 10, 20, 30$ е по-голяма) в сравнение с PayPal.

Ето причината, поради която предпочитам Paypal:

2% такса от сумата при теглене(таван на таксата 20$). Което означава, че при 10$ ще платите 0.20$, при 15 $ ще платите 0.30$ и т.н. и т.н.

По-ниска такса за теглене на пари към карта - 2.50$, независимо от сумата. В зависимост от банката вече може да получите допълнителни такси, но суми от сорта на 50-100$ не са проблем.

Payza от друга страна иска:

2.5% от сумата + 0.25$ такса (таван на таксата - 4.25$), което значи, че при теглене на 10$ ще получите 0.50$ такса (повече от paypal)

За теглене към Ваша сметка Payza ще Ви таксуват с 6 български лева за транзакцията, което пак е повече от Paypal. Мисля, че казах достатъчно по тази тема, но това е моето лично мнение и не трябва да бъде взимано насериозно.

Liberty reserve

Имат най-ниската такса за кешаут - 0.25$, независимо от сумата, но:

1. Минималната сума за Liberty reserve е 15.00$, независимо от типа на акаунта.

2. Liberty Reserve не работи с карти като PayPal и Payza. За да получите парите си трябва да се свържете с т.нар. Exchangers, които срещу такса ще прехвърлят парите Ви от liberty reserve към Paypal, Payza или каквото поискате. Но това са още повече такси и просто не си струва занимавката.

Относно разплащането с чек - Преди да поискате чек от Вашия профил се консултирайте с банката, с която работите, за да видите какви допълнителни такси ще получите при осребряване на чека Ви.
Получавате парите си всеки понеделник по PayPal или по друга онлайн банка. А чека се изпраща първия понеделник на месеца.
Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz