Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 4:03 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Daily Checklist Bonus

Бонусът
За всеки ден, в който изпълните вашия Daily Checklist ще Ви бъде добавян бонус към вашия Баланс в акаунта в края на всеки ден (като края на деня на сайта е в 07:00 часа БГ време). На Premium потребителите ще бъде начисляван 12% бонус, докато standard потребителите ще им бъде начисляван 5% бонус. Стойността на бонуса е неограничена и зависи изцяло от Вашата активност.

Този бонус ще се пресмята от общия сбор на Вашата печалба, която включва Ptc Ads кликовете, ClixGridпечалбата, изпълнението на CrowdFlower Tasks и изпълнението на Offers. Друг вид бонуси и рефералните комисионни не се включват.

Изисквания
Условията за изпълнението на Daily Checklist са следните:
 
  1. Да изгледате поне 2 PTC Реклами от който и да е вид;
  2. Да кликнете поне на 10 ClixGrid позиции. На колкото повече кликнете, толкова по-голяма е вероятността да спечелите от ClixGrid, което в последствие ще бъде прибавено към бонуса (например ако спечелите бонус от $5.00, ще Ви бъде начислен допълнителен бонус от $0.50 към Daily Checklist бонуса в края на деня;
  3. Тъй като не всички имат на разположение offers или tasks, и за дадат на всеки един възможност да спечели този бонус, ще Ви бъде необходимо да изпълните само едно от следните изисквания:
    1. Да изпълните най-малко 10 CrowdFlower Tasks; *
    2. Да изпълните най-малко 2 offers от страницата с офертите; *
    3. Да изпълните най-малко 5 CrowdFlower Tasks и поне 1 Offer от страницата с офертите;*NEW*
  4. Да посетите поне една от страниците на Форума. Не е е задължително да пишете мнение.
Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz