Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 3:27 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

  • Как се преглеждат реклами

    Преди да обясня как се гледат рекламите нека разясня принципът, на който работят и най-вече защо аджеба някой Ви плаща, за да погледнете реклама.
    В Интернет има все повече и повече сайтове, нуждаещи се от реклама, с която да се популяризират и да получат повече трафик - Повече трафик = повече клиенти = повече бизнес. Но е доста трудно да популяризираш сайт от нищото.

    Затова сайтове плащат на сайтове като Clixsense .. да речем 5 долара, за да получат да речем .. 5000 посещения към сайта им (цифрите са напълно произволни) - Clixsense взима тези пет долара, прибира един долар за себе си и дава останалите 4 долара на своите потребители под формата на реклами, които те цъкат и получават пари за тях. Така Clixsense поддържа активна аудитория за своите реклами, а хората, които рекламират са доволни, защото успяват да постигнат добри продажби.

  •  
  •  
  •  (забележка - Premium потребителите получават повече реклами)

 

 

 

 

 

 

 

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz