Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 3:55 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Neobux AdAlert


AdAlert-а на Neobux е изключително удобен и полезен инструмент. Той се инсталира на вашия браузер за няколко секунди и ви показва вашия баланс и всяка нова реклама, която идва в сайта. Може да пуснете и звук когато идва нова реклама за още по-голямо улеснение при хващането на рекламите, които обикновено идват за няколко секунди/минути и след това изчезват.
AdAlert-а на Neobux се рефрешва автоматично през няколко секунди и работи с браузерите Mozilla FireFox, Opera, Google Chromе и Safari.

Той не натоварва и не забавя работата на вашия браузер. С него ще може да следите акаунта си докато сърфирате в други сайтове, без дори да сте отворили Neobux. Няма да ви се налага да рефрешвате сайта постоянно, в опити да хванете някоя нова реклама.

За да инсталирате инструмента кликнете на "AdAlert" (в долния десен ъгъл на която и да е страница от сайта) и изберете желания от вас браузер или ТУК - ДИРЕКТЕН ЛИНК ЗА СВАЛЯНЕ !

Ето как изглежда инсталираният на вашия браузер AdAlert:Когато кликнете на него ще се покаже вашият баланс и наличните реклами (ако има такива). Ако кликнете на някоя от тях, съответната страница от Neobux ще се отвори в нов таб.За да изберете и активирате звук при идването на нови реклами, след като вече сте инсталирали AdAlert-а, си влезте в акаунта (в Neobux), кликнете на името си и след това отидете на настройки (Settings - Personal) от менюто в лявата част на страницата. Скролирайте надолу докато стигнете "AdAlert Settings" и изберете желания от вас звук, след което запазете настройките като въведете вашата парола в полето "Primary Password" и натиснете "save changes".

 

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz