Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 3:55 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

 НАЙ ДОБРИТЕ СТРАТЕГИИ - Как да печелим ОТ $0 ДНЕВНО ДО  $30- $50 НА ДЕН БЕЗ ДА   ИНВЕСТИРАТЕ ВАШИ СРЕДСТВА САМО ЗА 10 МИНУТИ НА ДЕН !!!

NeoBux е уебсайт на който гледате кратки реклами и по този начин печелите пари от интернет.
 
NeoBux е компания която е регистрирана и плаща от 2008г. до сега без проблеми и са били винаги коректни. Това което следва по долу смятам е най-правилната стратегия от която да почнете от 0$ на ден и да изкарвате минимум 30$ на ден без никаква инвестиция и за най-кратко време. 

Искам да кажа, че ако инвестирате няколко долара в началото ще ви е много по-лесно да стигнете целта си много по-бързо. По всяко време можете на "инжектирате" малка инвестиция, да ви помогне да стигнете следващата стъпка по-бързо. Най-важните стъпки са да станете Golden Memberи Ultimate Member

Начина за  изкарване на свестни пари от NeoBux е чрез реферали. Колкото повече имате толкова по-бързо ще печелите пари. Има два вида реферали, а те са директни(direct) и наети(rented). 
Директните са хора които вие директно сте присъединили към сайта роднини, приятели и всички записали се през вашия линк. Можете да намерите линка си за директни реферали в Banner секцията на уебсайта.
Наетите са пак реални хора но са се записали без да са под никого и  ги наемате от NeoBux отначало за 30 дни. Но много хора правят грешката да наемат постоянно без да си оставят пари за обновяване на периода на тези наети реферали. Наетите реферали ви струват 0.2$ на месец. Повечето ще са активни, но някой няма да са. Имате опцията да ги смените(recycle) неактивните, което ще ви струва 0.07$Целта ви е да стигнете Ultimate Memberи да имате 4199 наети реферали и колкото се може повече директни реферали. Запомнете че търпението и постоянството са най-важни. Рим не е построен за един ден и вие няма да изкарате 30$ на ден след един месец.
А ето и стратегията. 


 


Първа стъпка 
Направете си сметка в PayPal за да си изтеглите приходите. Създайте си акаунт в NeoBux от тук. Изберете си време през деня когато ще кликате рекламите. Рекламите се гледат от зеления бутон View Advertisements, след това избирате реклама която да гледате натискате на червената точка. Ако рекламата е със сив цвят значи вече сте я гледали или е стигнала лимита на гледанията КАК ДА ГЛЕДАТЕ РЕКЛАМИТЕ - НАЙ ПОДРОБНО ОБЯСНЕНИЕ САМО ТУК. NeoBux имат приставка за усведомяване със звук за нови реклами излезли в момента, което ще увеличи многократно вашите приходи в началото. Приставката се казва AdAlert-ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ САМО ТУК и можете да я намерите най-отдолу когато се логнете в акаунта си. От настройките на акаунта може да си изберете какъв сигнал да издава.

 

Стъпка 2:

След като достигне $ 3 в основния си баланс, прехвърляте, парите за наема баланс (не задължително,така или иначе каквото и да купувате например реферали,те ще се удържат от баланса ви). Забележка:... Да не правите грешката когато вие имате $ 0,75, като повечето хора правят ,тогава можете да наемете 3 реферала, но вие не ще имате парите за да ги поддържате след изтичането на наетия срок и за рециклиране и ще ги загубите. Изчакайте, докато вие имате $ 3 в баланса си. Да това може да отнеме известно време, за да стигнете до $ 3 по своему, но след това ще има достатъчно, за да запазите новите си референции и рециклиране на неактивни ако има такива.Стъпка 3:

С $ 3 в баланса , купувате под наем 3 реферала. В този момент включете Autopay (ще намерите тази опция в горната част на страницата, където са изброени вашите реферали). Наети реферали струва $ 0,20 на месец,с тази опция те ще се поддържат сами. Вместо да плащате за удължаване , те плащат сами за себе си, стига да имате Autopay активиран. Те ще бъдат ваши реферали, толкова дълго, колкото те остават активни. Плащането е в съвсем малък процент,но така те се запазват сами и ви спестяват пари с времето.
Трета стъпка
С 3$ в баланса ви за наемане на реферали(rental balance) е време за наемане на 3 реферала. В този момент включете автоматичното плащане на наетите ви реферали(autopay), тази функция е на същата страница с наетите реферали. По този начин автоматично ще се увеличе срока на активните наети реферали с 1 ден, всеки ден в който те са били активни и по този начин спестявате 15% за наемането им вместо да ги купувате пак за 30 дни. Ако все пак останат 2 дни на нает реферал му удължете срока с още 30 дни.


Един съвет. Недейте тегли тези 3$ за да пробвате дали плащат. Много хора правят тази грешка. Аз ви уверявам че те са напълно  легитимни.


Четвърта стъпка

Продължавайте да наемате по 3 реферала когато имате 3$ в акаунта си. Когато имате повече пари в акаунта си можете да почнете да наемате и повече бройки реферали. Използвайте правилото за 33%(наемайте реферали на стойност 33% от всичките ви средства), по този начин ще имате средства за рециклиране на неактивните реферали и одължаване срока на активните реферали. Когато стигнете 300 наети реферала спрете да наемате нови реферали и просто ги подържайте.

Пета стъпка
Когато главния ви баланс стигне 100$, използвайте 90$ от тях за да купите Golden Member ъпгрейд. Вашите наети реферали веднага ще почнат да ви носят по 1 цент на клик вместо по 0.5 цента. Ще ви се удвоят приходите от наети реферали двойно.

Шеста стъпка
Почнете да наемате нови реферали. Като имате достатъчно пари за да ги подържате и да сменяте неактивните. Когато стигнете 1200 реферала спрете да наемате и почнете да акумулирате пари в баланса си.

Седма стъпка
Веднага щом имате достатъчно пари станете Ultimate Member. То е  скъпо, но има доста облаги. Най-важното което е автоматичната смяна на неактивните реферали през 7 дена, за което няма да давате никакви пари. Също така ви дават 15 гарантирани реклами всеки ден по 2 цента всяка. Също така ви дават 30 дни за ваканция през които няма да има нужда да кликате на рекламите за да получавате пари от рефералите си. Както много други облаги.
Осма стъпка
Продължете да наемате реферали докато нестигнете 4000-4199 реферала. Като ги достигнете спрете да наемате реферали. Спрете автоматичното плащане и почнете да наемате рефералите си за по- голям период 150 или 240 дни, като има по големи отстъпки за повече дни. За 240 дни отстъпката е 30% а за автоматично плащане(autopay) e 15%. Най-добрата стратегия когато си купите Ultimate Member е да оставяте системата за автоматична подмяна да заменя неактивните реферали през 7 дена и можеби да заменяте недоходоносните реферали със средни кликове под 0.6 и които са ви били реферали 14+ дни.

Девета стъпка
Най-доброто време за теглене на пари е когато имате добър доход от 4000-4199 реферала, но повечето хора нямат търпението да чакат толкова дълго. Абсолютно най-ранното време което препоръчвам да теглите пари е когато сте Golden Member. Имайте предвид, че колкото по бързо стигнете 4000-4199 реферала толкова повече пари ще правите след време, отколкото ако теглите по-рано от това. 


Съвети
След всяка реклама която гледате получавате по 3 неплатени кратки реклами (AdPrize), чрез които можете да спечелите от 0.25$-50$, както безплатно Golden Member и NeoPoints. 
Смъкнете си приставката за браузера ви AdAlert която ви осведомява за нови рекламки тя се намира най-долу на страницата когато се логнете в акаунта си.
Не е нужно да изпълнявате стратегията на 100%, можете винаги да спрете да наемате реферали, само ги подържайте и теглете паричките в сметките си.
Можете да увеличите дохода си с NeoBux като разпространите линка си за директни реферали, който получавате 15 дни след като сте се регистрирали. За тези директни реферали неплащате нито стотинка. Те ви носят доходи докато са активни.
Можете да имате само по един акаунт в Neobux. Непробвайте да правите по много защото ще ви бъдат заключени всичките. Недейте пробва да мамите по какъвто и да е начин.
Във форума има много хора готови да ви помогнат с каквито и да е въпроси.
Може да ви се струва, че ще отнеме доста време но всъщност ще ви трябват по 10 минути ден. Най-важното е да бъдете търпеливи. Бъдете търпеливи и скоро ще видите фантастични резултати и пасивен доход по-бързо от колкото си мислите. 

Пожелавам ви късмет с печеленето на пари от интернет!


Създайте си сметка в NeoBux от тук.

В допълнение :

Наетите реферали ги удължавайте ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за 240 дни и ще получите 30% отстъпка от цената , както няколко пъти в годината има промоции и отстъпката стига до 32%

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz