Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 4:32 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Оферти (Offers)


Офертите са друга много ценна екстра. С тях може да изкарвате допълнителни пари и точки. Офертите в Neobux биват 2 вида - оферти, даващи за награда неомонети (NeoCoin offers) и оферти даващи неоточки (NeoPoint offers). Неоточките вече уточнихме за какво се използват. Неомонетите (NeoCoins) са друга точкова система. Тях може да обмените за пари в главния ви баланс. Ето и курса на обмяна:

5000 неомонети = $5
10000 неомонети = $11
20000 неомонети = $24
30000 неомонети = $39
40000 неомонети = $56
60000 неомонети = $90
80000 неомонети = $128
100000 неомонети = $170

(Внимание: Неомонетите, които получите от изпълнението на дадена оферта, ще могат да се обменят след като минат 60 дни от както сте направили офертата. До тогава ще са маркирани като "Pending" в статистиките на вашия акаунт.)

При NeoCoin офертите има и комисионна от директните реферали, която е 20%. Тоест ако ваш реферал изкара 20000 NeoCoins вие ще получите 4000.

За да отидете на офертите кликнете на "Offers" от менюто в горната част на екрана:
На първата страница се намират NeoCoin офертите. Голяма част от тях са платени, например трябва да поръчате някаква услуга или да направите някакъв абонамент, за да получите неомонетите. Подобни оферти се изпълняват само ако сте заинтересувани от тях и така или иначе бихте си ги поръчали, а неомонетите ще са просто бонус. Ако платените оферти не ви вършат работа няма смисъл да ги поръчвате. На всяка оферта пише колко неомонети ще получите (1.), какво представлява самата оферта (2.) и какво трябва да направите, за да я изпълните (3.):
За да отидете на страницата с NeoPoint офертите кликнете на оранжевия бутон "Switch to NeoPoint offers" (Превключване на оферти с неоточки).NeoPoint oфертите са по-разнообразни. Те могат да са изключително лесни (гледане на едноминутен клип), или по-сложни (въвеждане на данни на английски език), като броя на неоточките, които ще спечелите, зависи от сложността на офертите:За да видите дали дадена оферта ви е отчетена успешно кликнете на "Total":Ако в полето "Status" за дадена оферта пише "Completed (NeoPoints awarded!)", това означава, че офертата е изпълнена успешно и неоточките ви са начислени. Ако обаче в полето "Status" пише "Pending (waiting for advertiser's approval)", това означава, че офертата или не е изпълнена правилно (или до края), или одобрението не става веднага, а след определен период от време:Внимание: Neobux е само посредник между потребителите (вас) и сайтовете предлагащи NeoCoin и NeoPoint оферти. Neobux не отговаря пряко за излъчването на офертите, както и за одобрението на изпълнените от вас оферти. Ето защо винаги си имайте едно на ум когато изпълнявате оферти, изискващи: личната ви информация (имена, адрес...); данни на кредитна/дебитна карта; телефонен номер и/или пращане на смс; сваляне на програма на вашия компютър и т.н. Моя личен съвет е да избягвате подобни оферти.

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz