Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 2:29 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

 

1. Ще получа ли повече реклами ако се ъпгрейдвам на Premium потребител?
Като Premium потребител всеки от нас ще има 4 фиксирани за деня реклами на стойност $0.01. Също така много от рекламотодателите насочват рекламите си именно към Premium потребителите, което означава, че същите имат възможност да гледат повече реклами през целия ден, като цяло.

2. Ако се ъпгрейдвам на Premium потребител, ще печеля ли от кликовете на моите реферали от 8-те нива на рефералната система?
НЕ. Ще ви бъдат начислявани кликовете само на вашите Директни реферали (тези от I-во ниво). Имайте предвид, че като Premium потребител Вие ще получите $2 от ъпгрейда на Ваш реферал на I-во ниво и по $1 от ъпгрейда на Ваш реферал от II до VIII ниво. За повече подробности, разгледайте Premium Account във Вашето падащо меню.

3. Мога ли да използвам собствената си печалба за да рекламирам?
Да. Можете да използвате печалбата си в ClixSense за да рекламирате почти всичко, което имате желание. Естествено трябва да се придържате към правилата на сайта и да имате предвид какво е забранено да се рекламира в :clixsense:. Сайта дава великолепна възможност за реклама посредством geo targeting, което ни дава възможност да си избираме района, в който да рекламираме, както и възможността да насочим нашата реклама само към Premium потребителите. Можете да поръчате рекламата си от вашите средства от баланса Ви в ClixSense.

4. Имам желание да напиша мнение във форума, но не ми е ясно как да го направя?
Не се притеснявайте. Няма нищо страшно да поместите своето мнение във форума. Просто кликнете върху 'new topic' за да направите ново мнение или съответно кликате на 'reply' за да отговорите на вече отворено мнение. Ако направите грешка, Вие можете да промените мнението си от опцията "edit". Също така нашите модератори имат грижата да следят за грешки, да преместват темите в правилните раздели и т.н. Сега е време да пробвате и да се уверите, че наистина е лесно да напишеш мнение.

5. Защо не получавам много от т.н. extended реклами? Да не би причината да е в това, че живея на Марс?
Съжалявам, но Марсианците не се допускат да се регистрират в ClixSense. Всички останали потребители, които имат право да се регистрират от планетата Земя, получават от време на време този вид реклами. Както всички останали реклами и тези зависят от Рекламодателя, къде иска да представи своята реклама и на кого.

6. Получават ли потребителите от USA повече реклами, от колкото останалите потребители?
Това условие не е задължително. Още веднъж искам да обърна внимание, че рекламите се правят от рекламодателите и те избират тяхната насоченост. Например даден рекламодател може да избере неговата реклама да бъде представяна само в Европа или някой друг Регион.

7. Получават ли потребителите на ClixSens с инсталиран toolbar повече реклами?
Не. Трябва да се има предвид, че потребителите с инсталиран ClixSense Toolbar, получават уведомление веднага, когато се появи реклама за кликане, което автоматично вдига дневното им AVG за гледани реклами. Може би трябва всеки един да пробва тази възможност за да се увери в ефективността на toolbara. Деинсталацията е много лесна, така че винаги може да го премахнете ако Ви е неудобен или не Ви харесва.

8. Аз съм потребител на Bux PTC програми и тези програми скамнаха, като в случая загубих доста пари. Кава е разликата между ClixSense и подобен вид Програми?
Разликата е колкото разстоянието от Земята до Луната. За новите потребители, ClixSense дава наистина добра възможност за малко странични, джобни средства, като STANDARD потребител. Също така дори на практика се отхвърля възможността да се загубят някакви средства, освен ако не ни баннат или акаунта не ни бъде изтрит.
Premium ъпгрейда не е задължителен, но се препоръчва, защото цената му е по-малко от $15 за една календарна година. Като допълнение към ъпгрейда ще ви бъдат предоставени еднократно 100 реклами на обща стойност $1.00 (100х$0.01), които можете да накликате в удобно за Вас време и на практика смъква цената на самия ъпгрейд.
ClixSense функционира онлайн, без да има закъснения в плащанията към потребителите, близо 5 години... сами можете да си направите съпоставката с всяка една Bux програма, която функционира към момента. Имайте предвид, че ClixSense работи със собствени програмисти, което прави програмата му уникална и работа на сайта без бъгове. BUX програмите ползват стандартен, лицензиран скрипт. Те плащат обикновено само за Директните реферали, дори и ако сте ъпгрейдван потребител. ClixSense предлага 8 нива на реферална програма за своите Premium потребители. В Bux програмите е необходимо да сте супер активен за да имате добра печалба, дори и да притежавате скъп ъпгрейд. С ClixSense можете да си изкарвате добри, странични доходи, като STANDARD потребител, без дори да имате и един реферал. Все пак ако привлечете под Вас няколко активни потребители, то Вашата печалба ще нарастне внушително, но уникалното е че ако сте Premium потребител, Вие ще си създадете собствена организация, числеността на която може да достигне хиляди.
Мога да продължа с изброяването на разликите в програмите... Препоръчвам Ви да дадете добър страт на вашата ClixSense програма и ще видите разликите след 3 месеца, като сами ще се уверите в истиността на тези следствия и препоръки.
В ClixSense, Ние винаги говорим истината и само истината.

9. Аз не съм много добър/а в привличането на реферали. Мога ли да намеря във форума някакви препоръка или някой да е споделил нещо за своя успех?
Да. Налей си чаша кафе или чай... може би и сандвич, кокакола или бира.
Сериозно, отдели малко време и прегледай темите във форума, като съм сигурен, че ще намерите много добра информация от всякакъв тип. Има много добра тема, която е застопорена на върха в секцията General Discussions, която дава много полезна информация и съвети, ка да си привличем реферали: Referral Tips

10. Мога ли да се вписвам в ClixSense от моя iPhone и iPad?
Да. Просто трябва да пробвате. Може би няма да можете да гледате коректно някои от рекламите, но в по-голямат си част те се показват без проблем.

11. Забравих си информацията за логване в сайта. Какво трябва да направя?
Ще трябва да се свържете с наши отдел за поддръжка, като ни изпратите Support Ticket.

12. Отивам на почивка. Ще ми бъде ли изтрит акаунта?
Вашият акаунт няма да бъде затворен ако почивката Ви е с продължителност до 90 дни. Всички акаунти, които не са биле активни през последните 90 дни се ЗАКЛЮЧВАТ автоматично. Ако вашият акаунт е заключен Вие можете да изпратите Support Ticket за да Ви бъде активиран отново.
В ClixSense, Ние не изтриваме акаунти по никакви причини.


ВИЖ ЦЯЛАТА ТЕМА ТУК

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz