Как да направим пари от дома - научи как да печелим от $0...
Sunday, 07.05.2020, 3:34 AM
Site menu

ВНИМАНИЕ
Protected by Copyscape DMCA Copyright Search Сайта е под наблюдение ! Копирането на съдържанието от този сайт се наказва според законите за "авторско право" и от Google. След засичане на копирана информация от този сайт в друг сайт, страницата ще се накаже или бан на сайта. Или всеки притежател на такъв сайт, чрез изследване на IP ще понесе нужните последствия.

Block title

Block title

Login form

Как да решавам задачите (TASKS)

Задачите (tasks) са малко по-сложни от това просто да цъкнеш реклама и да получиш заплащане срещу нея.

Линк към задачите

Задачите не са фиксирани и почти никога не са еднакви. Premium акаунта не дава повече задачи!

 

Какво е task, как работи и колко мога да печеля от тях?
Задачата или работата е сведена до изпълнението на указанията, които са зададени и ще ви бъде платено за това. Примерно може да попаднете на задача, в която ще трябва да категоризирате снимки или видео, да направите търсене в google и т.н.

Повечето задачи могат да бъдат изпълнение няколко/неограничен брой пъти от вас. В някои случаи, когато ограничим изпълнението или временно спрем работата, ще се появи съобщение на монитора ви, в което ще има обяснение.

Някои задачи ще имат изискване за "упражняване" върху задачата, преди същата да бъде изпълнена. Ще се наблюдава колко добре се справяте с дадена задача, преди да бъде изпълнена.

Обръщайте внимание на всички, зададени инструкции или допълнителни указания, които са прикрепени към въпросите, на които сте отговорили неправилно -- това са критики към вашия успех при изпълнение на задачите.

Вашата прецизност и кредити ще бъдат показвани най-отгоре на страницата със задачата. Молим ви първо да се запознаете със страницата на задачите, преди да изпълните някоя от тях.

Много от вас често ще попадат под нивото, което се изисква за изпълнение на дадена задача, при което няма да бъдете допускани отново до изпълнение на същата. Не се обезкуражавайте, тъй като това се очаква и определено не е бъг. Вие ще сте Добре Дошли да изпълните всички останали задачи.
Парите, които може да спечелите зависят изцяло от вас. Всяка задача може да ви донесе от няколко цента до няколко долара при изпълнението и. Естествено по-добре заплатените задачи ще изискват и повече работа от ваша страна. 

Веднъж изпълнили задачата ще ви бъде платено INSTANTLY (моментално) и средствата ще бъдат прибавени към вашия ClixSense баланс. Ние ви предоставяме информация за вашата история на задачите и печалбата.

Повечето потребители ще могат да намерят задачите във своя акаунт, като някои от тях могат да са демографски ориентирани.

Не пробвайте да отворите задачата и да кликате произволно на отговорите. Има филтри, които не само ще установят това, но това действие може да доведе до затваряне на вашия Tasks account. Веднъж затворен вашия task account не може да бъде отворен отново, тъй като това не се контролира от нас. Задачите трябва да се разглеждат напълно сериозно и такива потребители които злоупотребяват с използването им могат да загубят своите ClixSense account. 

Поради голямата успеваемост на задачите има и седмични награди за тези, които изпълняват най-много такива. Всяка седмица се раздават следните награди.

1. $50
2. $20
3. $10
4. $5
5. $5
6. $2
7. $2
8. $2
9. $2
10. $2

$5 Bonus
Този бонус ще бъде изплатен на всеки от нас, който достигне сумата от $50 и ще бъде даван на всеки нови $50.

Към момента реферални комисионни от изпълнението на задачите е 5% за Стандарт потребителите и 10% за Премиум .

Моля ви да кликнете върху Task линка във вашия акаунт за да започнете и помнете, че веднъж приключили дадена задача вие можете веднага да преминете към друга или да изпълните отно

Copyright MyCorp © 2020
Free web hostinguCoz